Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι - Απώλεσε τον έλεγχο

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι - Απώλεσε τον έλεγχο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/7) στο Παραλίμνι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω απο άγνωστες για την ώρα συνθήκες, μοτοσικλετιστής απώλεσε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο ενώ στο σημείο έσπευσαν καιμέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE