Αυτός είναι ο 52χρονος που απέδρασε από την Αθαλάσσα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Νικόλα Μιχαηλίδη

Αυτός είναι ο 52χρονος που απέδρασε από την Αθαλάσσα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Νικόλα Μιχαηλίδη

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Νικόλα Μιχαηλίδη, 52 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, πρόκλησης κακόβουλης βλάβης και ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές.

Ο 52χρονος, υπόδικος των Κεντρικών Φυλακών, τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου 2023, φέρεται να απέδρασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου κρατείτο για νοσηλεία, δυνάμει δικαστικού διατάγματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE