Αυτός είναι ο 52χρονος που απέδρασε από την Αθαλάσσα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Νικόλα Μιχαηλίδη

Αυτός είναι ο 52χρονος που απέδρασε από την Αθαλάσσα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Νικόλα Μιχαηλίδη

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Νικόλα Μιχαηλίδη, 52 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, πρόκλησης κακόβουλης βλάβης και ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές.

Ο 52χρονος, υπόδικος των Κεντρικών Φυλακών, τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου 2023, φέρεται να απέδρασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου κρατείτο για νοσηλεία, δυνάμει δικαστικού διατάγματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE