Εντοπίστηκε ο 52χρονος μετά την απόδραση του από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Εντοπίστηκε ο 52χρονος μετά την απόδραση του από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Ο 52χρονος, υπόδικος των Κεντρικών Φυλακών, τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου 2023, φέρεται να απέδρασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου κρατείτο για νοσηλεία, δυνάμει δικαστικού διατάγματος.

Ο άνδρας εντοπίστηκε πριν από λίγο, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, πρόκλησης κακόβουλης βλάβης και ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE