Στον Ανδρέα Αβραάμ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Δεκέλεια

Στον Ανδρέα Αβραάμ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Δεκέλεια

Θρήνος για τον Ανδρέα Αβραάμ από το Ξυλοφάγου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη παραλιακή περιοχή στη Δεκέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline το πτώμα του άτυχου άνδρα, βρήκε ΕλληνοΚύπριος πολίτης γύρω στις 5.30 το απόγευμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 81χρονου Κύπριου Ανδρέα Αβραάμ.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης (25/7) βρέθηκε πτώμα στην περιοχή της Δεκέλειας, συγκεκριμένα στην περιοχή "Ρομάντζο".

Στη σκηνή κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όπου απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE