Στον Ανδρέα Αβραάμ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Δεκέλεια

Στον Ανδρέα Αβραάμ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Δεκέλεια

Θρήνος για τον Ανδρέα Αβραάμ από το Ξυλοφάγου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη παραλιακή περιοχή στη Δεκέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline το πτώμα του άτυχου άνδρα, βρήκε ΕλληνοΚύπριος πολίτης γύρω στις 5.30 το απόγευμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 81χρονου Κύπριου Ανδρέα Αβραάμ.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης (25/7) βρέθηκε πτώμα στην περιοχή της Δεκέλειας, συγκεκριμένα στην περιοχή "Ρομάντζο".

Στη σκηνή κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όπου απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE