Ήταν θέλημα Μπεζούς - χατ-τρικ ο Ουκρανός - Νίκησε 3-2 η Ομόνοια

Ήταν θέλημα Μπεζούς - χατ-τρικ ο Ουκρανός - Νίκησε 3-2 η Ομόνοια

Η Ομόνοια με χατ-τρικ του Ρομάν Μπεζούς νίκησε 3-2 την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν για τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Στο α' ημίχρονο η Καμπάλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' και στη συνέχεια η Ομόνοια επιδίωξε να αντιδράσει. Οι πράσινοι δημιούργησαν συνθήκες για την ισοφάριση, εντούτοις οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι τόσο στην αντεπίθεση όσο και από στημένες φάσεις. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βγήκε... αλώβητη, ενώ στο 45' ο Μπεζούς με εκτέλεση φάση ισοφάρισε σε 1-1 πριν την λήξη του α' ημιχρόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE