Τι; Η Άντρη Καραντώνη πάει... Καζακστάν; Μάθε το λογο!

Τι; Η  Άντρη Καραντώνη πάει... Καζακστάν;  Μάθε το λογο!

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας βρέθηκε η Κύπρια καλλονή και παρουσιάστρια με σκοπό να ταξιδέψει στο Καζακσταν.

Σας φαίνεται περίεργο; Και εμας έτσι μας φάνηκε στην αρχή… μέχρι που είδαμε τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε και τότε καταλάβαμε το λόγο! Σε ένα μηνα σχεδόν παντρεύεται το κορίτσι και η Άντρη Καραντώνη, αποδεικνύει πως με κάθε τρόπο θα βρίσκεται δίπλα στον άντρα που θα παντρευτεί.

Την Πέμπτη λοιπόν (20-09-2015) ταξίδεψε στο Καζακσταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Νεοκλή Σκουρουμούνη ο οποίος μαζι με την ομάδα του θα λάβει μέρος στο World Judo Championship 2015.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE