Πάφος: Στο κελί ο 20χρονος που κατηγορείται για απαγωγή και βιασμό 16χρονης

Πάφος: Στο κελί ο 20χρονος που κατηγορείται για απαγωγή και βιασμό 16χρονης

Πενθήμερη κράτηση επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στον 20χρονο σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και βιασμού εις βάρος 16χρονης, από την Επαρχία Πάφου που διερευνά η Αστυνομία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 20χρονος που αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 20χρονου έγινε μετά την καταγγελία της 16χρονης ότι 20χρονος, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν, την βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο  20χρονος μετέβη στο σπίτι της 16χρονης  ενώ απουσίαζαν οι δικοί της με σκοπό να συζητήσουν.

Όταν η νεαρή αρνήθηκε, αυτός την μετέφερε σε ανοικτό απόμερο χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέλησή της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η 16χρονη κατονόμασε τον 20χρονο Ελληνοκύπριο στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψή του.

Η 16χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και τα ευρήματα που εντόπισε αναμένεται να αξιολογηθούν από την Αστυνομία.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 16χρονη φέρει και εξωτερικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE