Κύπρος: Η καλύτερη χώρα της Ε.Ε. για να παραθερίσει Βρετανός! - 7% αύξηση στην αγοραστική δύναμη

Κύπρος: Η καλύτερη χώρα της Ε.Ε. για να παραθερίσει Βρετανός!  - 7% αύξηση στην αγοραστική δύναμη

H Κύπρος είναι ο καλύτερος προορισμός από οικονομικής πλευράς για έναν Βρετανό παραθεριστή.

Αυτό καταδεικνύει έρευνα της οργανισμού John Lewis, που ειδικεύεται σε αναλύσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με συναλλαγματικές αξίες.

Αξία της στερλίνας έναντι του κόστους ζωής στην Κύπρο, παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 7% το τελευταίο εξάμηνο. Ποσοστό το οποίο θεωρείται ως το καλύτερο ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεύτερη είναι η Σλοβενία με 6.15.

Καλύτερος προορισμός για τους Βρετανούς υπό αυτές τις συνθήκες είναι η Τουρκία. Το αντίστοιχο ποσοστό είναι 14.2%.

Παραθέτουμε τον σχετικό πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE