Απίθανο! Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν... σεισμό 2,3 Ρίχτερ στο Σιάτλ

Απίθανο! Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν... σεισμό 2,3 Ρίχτερ στο Σιάτλ

Ένα πρωτοφανές φαινόμενο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο στάδιο «Lumen Field» στο Σιάτλ.

Συγκεκριμένα, οι ενθουσιώδεις Swifties (το όνομα των φαν της τραγουδίστριας) προκάλεσαν… σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη σεισμολόγο Τζάκι Κάπλαν-Άουερμπαχ.

Μάλιστα, ο «Swift Quake», όπως ονόμασαν τον εν λόγω «σεισμό» έχει συγκριθεί με τον «Beast Quake» του 2011, όταν οι οπαδοί της ομάδας του NFL Seattle Seahawks ξέσπασαν μετά από ένα εντυπωσιακό γκολ του Μαρσόν «Beast Mode» Λιντς.

Ο πανηγυρισμός που ακολούθησε εντοπίστηκε στο ίδιο τοπικό σεισμογράφο με τη συναυλία της Σουίφτ, δήλωσε στο CNN σεισμολόγος.

Μάλιστα, η Κλόι Μελάς του CNN, η οποία παρακολούθησε μία από τις συναυλίες της ποπ σταρ στο Σιάτλ, μοιράστηκε τις παρατηρήσεις και τις εμπειρίες της:

«Το να πάω στη συναυλία της Τέιλορ στο Σιάτλ ήταν διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχω ζήσει ποτέ. Μπορούσες κυριολεκτικά να νιώσεις το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια σου. Τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE