Εκτός Ελληνικής Τράπεζας ο Oliver Gatzke – Ποιος αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα CEO

Εκτός Ελληνικής Τράπεζας ο Oliver Gatzke – Ποιος αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα CEO

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ ανακοίνωσε σήμερα (1/8) μέσω ΧΑΚ πως, έχει λάβει ειδοποίηση από τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Εταιρείας, κ. Oliver Gatzke, ότι έχει αποφασίσει να τερματίσει τη σύμβαση εργοδότησής του με την Τράπεζα με ισχύ από τις 22 Ιουλίου 2024, ημερομηνία λήξης της σύμβασης εργοδότησης.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες της σύμβασης εργοδότησης του κ. Gatzke, προστίθεται, η Εταιρεία
έχει αποφασίσει να θέσει τον κ. Gatzke σε υποχρεωτική άδεια (garden leave) με πλήρεις απολαβές, με άμεση ισχύ, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Ο κ. Αντώνης Ρούβας, Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας, έχει διορισθεί ως Μεταβατικός Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, ενώ η κα. Μαρία Κελέση, Αρχιλογιστής της Εταιρείας, έχει διορισθεί ως Μεταβατική Ανώτατη Οικονομική Διευθύντρια της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE