Εκτός Ελληνικής Τράπεζας ο Oliver Gatzke – Ποιος αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα CEO

Εκτός Ελληνικής Τράπεζας ο Oliver Gatzke – Ποιος αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα CEO

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ ανακοίνωσε σήμερα (1/8) μέσω ΧΑΚ πως, έχει λάβει ειδοποίηση από τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Εταιρείας, κ. Oliver Gatzke, ότι έχει αποφασίσει να τερματίσει τη σύμβαση εργοδότησής του με την Τράπεζα με ισχύ από τις 22 Ιουλίου 2024, ημερομηνία λήξης της σύμβασης εργοδότησης.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες της σύμβασης εργοδότησης του κ. Gatzke, προστίθεται, η Εταιρεία
έχει αποφασίσει να θέσει τον κ. Gatzke σε υποχρεωτική άδεια (garden leave) με πλήρεις απολαβές, με άμεση ισχύ, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Ο κ. Αντώνης Ρούβας, Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας, έχει διορισθεί ως Μεταβατικός Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, ενώ η κα. Μαρία Κελέση, Αρχιλογιστής της Εταιρείας, έχει διορισθεί ως Μεταβατική Ανώτατη Οικονομική Διευθύντρια της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.