Προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα και έκλεψε χρήματα από πρατήριο καυσίμων στη Λευκωσία - Συνελήφθη 23χρονος

Προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα και έκλεψε χρήματα από πρατήριο καυσίμων στη Λευκωσία - Συνελήφθη 23χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 23 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν διάρρηξη κτιρίου και κλοπή, διάρρηξη και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, στις 19/06/2023, έγινε διάρρηξη σε πρατήριο καυσίμων στη Λευκωσία, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ.

Επίσης, στις 25/06/2023 έγινε καταγγελία για διάρρηξη καταστήματος στη Λευκωσία, από όπου δεν κλάπηκε οτιδήποτε αλλά προκλήθηκε κακόβουλη ζημιά ύψους 350 ευρώ περίπου, στην πόρτα του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που έγιναν για τις δύο υποθέσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE