Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λάρνακας στη Ριζοελιά

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λάρνακας στη Ριζοελιά

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λάρνακας, που είχε κλείσει προσωρινά, λόγω φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο ημιφορτηγό όχημα.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ημιφορτηγό όχημα γύρω στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, σε σημείο λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Ο οδηγός του ημιφορτηγού εξήλθε έγκαιρα του οχήματος του, χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE