Άνδρας κατήγγειλε επίθεση με μαχαίρι από τη σύζυγό του στην Ελλάδα

Άνδρας κατήγγειλε επίθεση με μαχαίρι από τη σύζυγό του στην Ελλάδα

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έγινε στη Δυτική Αχαΐα, με έναν άνδρα να καταγγέλλει τη σύζυγό του πως τον τραυμάτισε με μαχαίρι και εκείνη να τον μηνύει για βία σε βάρος της.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ένας άνδρας 40 ετών και η 33χρονη σύζυγός του, οι οποίοι και έχουν συλληφθεί.

Η καταγγελία έγινε από τον 40χρονο, ο οποίος ανέφερε πως η 33χρονη τον τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια η γυναίκα τον μήνυσε για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της.

Οι δύο τους κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: tempo24.news

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE