Ρόδος: Έχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής που πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς

Ρόδος: Έχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής που πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (2/8) στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 40χρονος από τον Αρχάγγελο.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες στη «Ροδιακή», διεκομίσθη στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κατέληξε. Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στην κωμόπολη.

Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE