Ρόδος: Έχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής που πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς

Ρόδος: Έχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής που πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (2/8) στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 40χρονος από τον Αρχάγγελο.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες στη «Ροδιακή», διεκομίσθη στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κατέληξε. Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στην κωμόπολη.

Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE