ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την βίασε την ώρα που κοιμόταν

Την βίασε την ώρα που κοιμόταν

Καταπάτηση κι εξευτελισμό της προσωπικότητας της γυναίκας συνιστά, σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η ενέργεια 31χρονου πολιτικού πρόσφυγα, από τη Σιέρα Λεόνε, να βιάσει ομοεθνή συγκάτοικό του, την ώρα που η κοπέλα κοιμόταν στο δωμάτιό της… Ωστόσο, το Κακουργιοδικείο, λαμβάνοντας υπόψη προς όφελος του κατηγορουμένου την παραδοχή του ενώπιον του δικαστηρίου, το λευκό ποινικό του μητρώο, την μεταμέλεια και την απολογία του, τον έκρινε μ’ επιείκεια, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων.

Όπως ομολόγησε ο κατηγορούμενος, έτρεφε ερωτικά αισθήματα για την παραπονούμενη, τα οποία, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Εξού και σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, πριν από την διάπραξη του βιασμού, ο 31χρονος είχε επιτεθεί άσεμνα στην παραπονούμενη, η οποία όμως τον απότρεψε, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της. Κι όλα αυτά, παρόλο που ο 31χρονος διατηρούσε δεσμό με άλλη κοπέλα, ενώ και η παραπονούμενη είχε δεσμό με άλλον ομοεθνή της. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2022, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν κατηγορούμενος και παραπονούμενη μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, στη Λάρνακα.

Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος με δική του παραδοχή σε κατηγορίες βιασμού και άσεμνης επίθεσης. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, κατά το επίδικο βράδυ ο κατηγορούμενος πέτυχε την παραπονούμενη μόνη στο διαμέρισμά τους. Η κοπέλα κοιμόταν στο δωμάτιό της ανάσκελα, τυλιγμένη με πετσέτα μπάνιου, σκεπασμένη με σεντόνι. Ο 31χρονος εισήλθε στο δωμάτιό της και ανέβηκε πάνω της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ξυπνήσει και προσπάθησε να τον απομακρύνει, σπρώχνοντας τον με τα χέρια της.

Ο κατηγορούμενος, όμως, δια της βίας ήρθε σε συνουσία μαζί της, σπρώχνοντάς την στους ώμους, με αποτέλεσμα να την καθηλώσει στο κρεβάτι. Μετά το περιστατικό, ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα στο μπάνιο και την έπλυνε…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top