LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της – «Τι θα κάνω χωρίς εσένα»

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της – «Τι θα κάνω χωρίς εσένα»

Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται την οποία και σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στα social media.

Η Ναταλία Γερμανού στην τελευταία εκπομπή ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και με εξαίρεση τον Χάρη Λεμπιδάκη που θα βρίσκεται στην Super Κατερίνα ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη στον Alpha!

Συγκεκριμένα στη τελευταία εκπομπή είχε πει: «Με αυτά και με αυτά, που λέτε, ολοκληρώνεται μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν για το «Καλύτερα δε γίνεται», η πέμπτη κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα, δεν θα τα πω όμως όλα, σας το υπόσχομαι. Θέλω να πω όμως πολλά ευχαριστώ. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Έτσι έγραψε και το δελτίο τύπου του Alpha όταν ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση. Θέλω λοιπόν να πω Γιάννη, Δημήτρη, Ναταλία, Εβελίνα, Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα γιατί εγώ έτσι το εισέπραξα. Για μένα ήταν παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης.

Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλα τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή. Τον Βασίλη Δρυμούση, που έχει βγάλει φτερά και φωτοστέφανο, τον Κώστα Γρηγοράκη, αυτόν τον φανταστικό σκηνοθέτη και όλους τους δημοσιογράφους που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς και την παραγωγή.

Και βέβαια εσάς γιατί η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε θέματα τα οποία πολλές φορές ακροβατούσαν, νιώθαμε ότι περπατάμε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Πολλές φορές έκανα και λάθη. Έκανα λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ δεν την φοβάμαι καθόλου την δημόσια συγγνώμη, όπως δεν φοβάμαι να λέω συγγνώμη έτσι και πολύ γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Υποσχόμαστε ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό».

Όμως μεσούσης του καλοκαιριού, έγινε γνωστό από τον ίδιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι αποχωρεί από την εκπομπή. Ο λόγος για τον παραγωγό, Άγγελο Σακελλαρίου, που ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού.

Ο ίδιος έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook και από τα πρώτα πρόσωπα που σχολίασαν ήταν και η Ναταλία Γερμανού η οποία σχολίασε "Τι θα κάνω χωρίς εσένα; παραγωγάρα μου ευχαριστώ για όλα".

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top