ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια ΓΓ ΑΚΕΛ σε όσους έδωσαν μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Άγιο Μάμα - Βίντεο

Συγχαρητήρια ΓΓ ΑΚΕΛ σε όσους έδωσαν μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Άγιο Μάμα - Βίντεο

Επίσκεψη στο κέντρο συντονισμού στο Πελένδρι για αντιμετώπιση της πυρκαγιάς μεταξύ των κοινοτήτων Αγίου Μάμα και Καλού Χωριού πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Σε δήλωση του κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Στεφάνου έδωσε «συγχαρητήρια στους συντελεστές που έγκαιρα κατέσβησαν την πυρκαγιά».

Αυτούσια η δήλωση του ΓΓ του ΑΚΕΚ:

«Νιώσαμε την υποχρέωση να βρεθούμε σήμερα εδώ, στον χώρο της χθεσινής πυρκαγιάς την οποία οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες, με πρώτο και καλύτερο το Τμήμα Δασών που έχει την κύρια ευθύνη, αλλά και άλλα τμήματα όπως είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Θήρας, οι εκατοντάδες των εθελοντών στις κοινότητες, που και σε αυτή την περίπτωση συμμετείχαν στην τιτάνια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν έγκαιρα την πυρκαγιά και να μην την αφήσουν να επεκταθεί, σε δύσκολες εδαφολογικές συνθήκες με άνεμο και ευτυχώς τα κατάφεραν.

Σήμερα, είμαστε εδώ για να καταγράψουμε το τι έγινε και το τι χρειάζεται να γίνεται κάθε φορά για να αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι πυρκαγιές. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας τόσο προς στο Τμήμα Δασών, τον Διευθυντή και τους συντελεστές του Τμήματος αλλά και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Την Κοινοτική Αρχή Πελεντρίου και άλλες Κοινοτικές Αρχές και τους εθελοντές που πρόσφεραν σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια.

Το ΑΚΕΛ είναι πάντοτε εκεί που βρίσκονται τα προβλήματα για να συνεισφέρει στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων του για την επίλυση και αντιμετώπιση των προβλημάτων και εντός Βουλής και εκτός Βουλής. Τα όσα ακούσαμε θα τα μεταφέρουμε και προς την κυβέρνηση εκφράζοντας ταυτόχρονα την πρόθεση μας -όπως πάντοτε- να βοηθήσουμε για να υπάρχει η απαραίτητη στελέχωση, ο απαραίτητος εξοπλισμός, όλες οι απαραίτητες υποδομές, η εκπαίδευση και η κάθε βοήθεια που χρειάζεται να δίνεται σε αυτά τα τμήματα, τα οποία είναι καίριας σημασίας για την χώρα μας και για τη διαφύλαξη ενός ανεκτίμητου φυσικού πλούτου όπως είναι τα δάση μας.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές που έγκαιρα κατέσβησαν την πυρκαγιά ψες».

Εθνάρχης Μακάριος Γ: 46 χρόνια από τον θάνατο του - Οδοιπορικό «Τ» στον τάφο του - Φωτογραφίες

Ταξίδια: Αποζημιώσεις και δικαιώματα επιβατών για καθυστερημένη, φθαρμένη ή χαμένη αποσκευή

Εργατικά ατυχήματα: Αυτά συναντάμε πιο συχνά στην Κύπρο - Οι λόγοι που συμβαίνουν και η ευθύνη του εργοδότη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top