Πυρκαγιά στην Άλασσα: Σε εφαρμογή το «Ίκαρος 2» - Στη «μάχη» και τα Ιορδανικά ελικόπτερα

Πυρκαγιά στην Άλασσα: Σε εφαρμογή το «Ίκαρος 2» - Στη «μάχη» και τα Ιορδανικά ελικόπτερα

Πυρκαγιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι της Κυριακής βόρειο-ανατολικά της Κοινότητας Αργάκας. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Ίκαρος 2 για τη φωτιά στην Άλασσα, αφού υπήρξε νέα αναζωπύρωση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς Επαρχίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα, ενώ πλησίον υπάρχουν οικίες.

Η πυρκαγιά είναι στην επιχειρησιακή ευθύνη του Τμήματος Δασών. Ανταποκρίνονται και εναέρια μέσα.

Νέα αναζωπύρωση στην Άλασσα - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Ίκαρος 2

Παράλληλα, αναζωπύρωση στην πυρκαγιά της Άλασσας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6/8).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, δυνάμεις που βρίσκονταν σε επιφυλακή ανταποκρίνονται για περιορισμό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανταποκρίθηκαν οκτώ εναέρια μέσα για να επιχειρούν συμπεριλαμβανομένου και δύο Ιορδανικών ελικοπτέρων, ένα της ΜΑΕΠ για συντονισμό και ένα της Εθνικής Φρουράς. 

Η Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα απομάκρυνε άτομο με κινητικά προβλήματα από οικία.

Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Κορφή και προστατεύονται τρεις μεμονωμένες κατοικίες.

*Φωτογραφία αρχείου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE