Ηλίας Μαμαλάκης: «Πέρασα μια περιπέτεια» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο - Βίντεο

Ηλίας Μαμαλάκης: «Πέρασα μια περιπέτεια» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο - Βίντεο

Στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός μάγειρας μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

«Πέρασα μια περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά. Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος και έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη. Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ενώ συνέχισε: «Είχα κανονίσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια τα οποία ματαιώθηκαν όλα μέχρι και τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντός Σεπτεμβρίου σηκώνει μανίκια το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο – Η διαδικασία που θα ακολουθείται για διορισμούς σε Ημικρατικούς

Σε αυτό το κτίριο θα μετακομίσει εντός Σεπτεμβρίου το Υπ. Εργασίας – Το κόστος αγοράς και το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE