Ελλάδα: Στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη η ομάδα της ΑΕΚ - Συγκινημένοι οι ποδοσφαιριστές

Ελλάδα: Στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη η ομάδα της ΑΕΚ - Συγκινημένοι οι ποδοσφαιριστές

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και της διοίκησης της ομάδας βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη και απέτισαν φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα στο σημείο της δολοφονίας πήγαν οι αρχηγοί της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι, οι οποίοι άφησαν λουλούδια.

Μαζί τους ήταν ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

 

   

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE