LIKE ONLINE

Πόσα στοιχίζει μια Nutella; Είναι φθηνή στην Κύπρο; Οι τιμές ανά το παγκόσμιο

Πόσα στοιχίζει μια Nutella; Είναι φθηνή στην Κύπρο; Οι τιμές ανά το παγκόσμιο

Λίγοι είναι αυτοί που εάν τους ρωτήσεις κατά πόσο τρώνε Nutella θα σου απαντήσουν αρνητικά, ενώ μάλιστα η απάντησή τους θα συνοδεύεται από βλέμματα γεμάτα απορία και σοκ. Η Nutella, είτε σε βαζάκι, είτε σε μπισκότα, είτε και σε γλυκά, είναι απλά ένας επίγειος παράδεισος.

Τόσο για μεγάλους, όσο και για μικρούς, η Nutella είναι ένα γλυκό το οποίο μπορεί να συνοδεύσει κάθε γεύμα ή σνακ, χαρίζοντας σε όσους την καταναλώνουν την απόλυτη σοκολατένια απόλαυση.

Σύμφωνα, πάντως, με την κατάταξη της globalproductprices, η τιμή της αγαπημένης μας Nutella ποικίλει μεταξύ των χωρών. Συγκεκριμένα και βάσει της κατάταξης μεταξύ 72 χωρών που περιλαμβάνονται στη λίστα, η μέση τιμή είναι στα $4,98 (περίπου στα €4,54). Το 2023, η χαμηλότερη τιμή της Nutella των 350-400 γραμμαρίων παγκοσμίως είναι στη Σουηδία με $2,80 (περίπου €2,55) και η υψηλότερη τιμή στην Ουρουγουάη με $11,82 (περίπου €10,78).

Η Κύπρος βρέθηκε στη 56η θέση μεταξύ των 72 χωρών, με την τιμή να ανέρχεται στα $3,83 (περίπου €3,49), ενώ η Ελλάδα βρέθηκε στην 33η θέση με την τιμή να ανέρχεται στα $4,60 (περίπου €4,19).

Δείτε τη κατάταξη για το 2023

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top