Τα τρυφερά λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον γιό της – Δείτε φωτογραφία

Τα τρυφερά λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον γιό της – Δείτε φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δει τη ζωή της να αλλάζει, από τη μέρα που υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της.

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου βιώνει την απόλυτη ευτυχία, δίπλα στην οικογένειά της.

Η ίδια μοιράζεται συχνά, σκέψεις της ή και στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει πολλές φορές, υπάρχει και υλικό με τον γιο της.

Έτσι κι αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο μαζί του, στο οποίο τον κρατά στην αγκαλιά της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Θα κάνουμε μία συμφωνία, είπε.. Εγώ θα γίνω το καλύτερο κεφάλαιο της ζωής σου κι εσύ θα γίνεις το τελευταίο μου. Και κάπως έτσι έγραψαν μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε δύο λέξεις ♥️ 🧿 Για πάντα ♾️».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιώργος Βαρνάβα: Ενοχλημένος από τις δηλώσεις Νίκου Αναστασίου στο «Τ» – «Καμία σχέση με αυτά που είπε για μένα» - «Δεν θα είμαι υποψήφιος με το ΔΗΚΟ»

Γιώργος Βαρνάβα: Ενοχλημένος από τις δηλώσεις Νίκου Αναστασίου στο «Τ» – «Καμία σχέση με αυτά που είπε για μένα» - «Δεν θα είμαι υποψήφιος με το ΔΗΚΟ»

Έντονα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής και Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιώργος Βαρνάβα, μετά τις αναφορές του Προέδρου του κόμματος, Νίκου Αναστασίου, στη συνέντευξή του στο «Τ».

BEST OF TOTHEMAONLINE