Έμπλεξε 44χρονος - Επιτέθηκε και εξύβρισε υπάλληλο κινητής κάμερας – Το χρονικό της υπόθεσης

Έμπλεξε 44χρονος - Επιτέθηκε και εξύβρισε υπάλληλο κινητής κάμερας – Το χρονικό της υπόθεσης

Νέο περιστατικό επίθεσης κατά υπαλλήλου κινητών καμερών καταγράφηκε χθες (9/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 28χρονος υπάλληλος κινητών καμερών από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην περιοχή των Νέων Δημμάτων στην Πάφο, όχημα στάθμευσε δίπλα του και ο οδηγός άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος, που όπως προέκυψε αργότερα μετά από έρευνες ήταν 44χρονος, εξήλθε από αυτό και άρχισε να χτυπά στο παράθυρο στην πόρτα του οδηγού.

Σαν αποτέλεσμα του συμβάντος αυτού, ο 28χρονος υπάλληλος κινητής κάμερας τράπηκε σε φυγή.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια θα κλητευθεί να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE