Έμπλεξε 44χρονος - Επιτέθηκε και εξύβρισε υπάλληλο κινητής κάμερας – Το χρονικό της υπόθεσης

Έμπλεξε 44χρονος - Επιτέθηκε και εξύβρισε υπάλληλο κινητής κάμερας – Το χρονικό της υπόθεσης

Νέο περιστατικό επίθεσης κατά υπαλλήλου κινητών καμερών καταγράφηκε χθες (9/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 28χρονος υπάλληλος κινητών καμερών από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην περιοχή των Νέων Δημμάτων στην Πάφο, όχημα στάθμευσε δίπλα του και ο οδηγός άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος, που όπως προέκυψε αργότερα μετά από έρευνες ήταν 44χρονος, εξήλθε από αυτό και άρχισε να χτυπά στο παράθυρο στην πόρτα του οδηγού.

Σαν αποτέλεσμα του συμβάντος αυτού, ο 28χρονος υπάλληλος κινητής κάμερας τράπηκε σε φυγή.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια θα κλητευθεί να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE