Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Φόρεσε καυτό μπικίνι παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη – Δείτε φωτογραφίες

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Φόρεσε καυτό μπικίνι παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη – Δείτε φωτογραφίες

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να γίνει ξανά μητέρα και μετρά αντίστροφα μέχρι να υποδεχτεί στον κόσμο το παιδί της.

Είναι το πρώτο παιδί για την σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν και τον Τράβις Μπάρκερ, ενώ έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ.

Καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μοιράζεται συχνά στιγμές της ζωής της και συνεπώς, της εγκυμοσύνης της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά συνεχώς, στιγμιότυπα και βίντεο από στιγμές της καθημερινότητάς της, ενώ δεν διστάσει να εκφράσει και δημόσια τις σκέψεις της.

Αυτή τη φορά, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δημοσίευσε μία σειρά από στιγμιότυπα που τη δείχνουν να ποζάρει με το μαγιό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Το να σε μεγαλώνω μέσα μου, γιε μου, είναι η μεγαλύτερη ευλογία, τιμή και χαρά».

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ προς Τουφάν Έρχιουρμαν: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

ΟΗΕ προς Τουφάν Έρχιουρμαν: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, για την ανάδειξή του, απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες. Στο μήνυμά του, ο Γενικός Γραμματέας αναφέρει ότι ανυπομονεί να συνεργαστούν για την επίτευξη μιας μόνιμης λύσης στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE