Αλγερία: Έξι νεκροί και εννέα τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Αλγερία: Έξι νεκροί και εννέα τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν όταν φορτηγό συγκρούστηκε με βαν, χθες Παρασκευή, κοντά στην πόλη Αΐν Ουσέρα της επαρχίας Τζελφά, στη βόρεια Αλγερία.

Μεταξύ των επιβαινόντων στο βαν ήταν παιδιά και τουλάχιστον ένα εξ αυτών σκοτώθηκε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στη νότια έξοδο της πόλης, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Εννέα στα δέκα τροχαία που καταγράφονται στην Αλγερία αποδίδονται σε ανθρώπινο λάθος, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Πρόληψης και Οδικής Ασφάλειας (Centre National de Prévention et de Sécurité Routières – CNPSR). Άλλες αιτίες αφορούν την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και των αυτοκινήτων, καθώς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η Νέα Υόρκη, δεν έφερε την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Κυπριακού. Έφερε, όμως, κάτι εξίσου σημαντικό: μια καθαρότερη εικόνα, για το πόσο δύσκολος, είναι ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά.

BEST OF TOTHEMAONLINE