Έμπλεξε για τα καλά 36χρονος - Βρέθηκε φορτωμένος με ιατρικά εργαλεία από κλινική που έκλεισε

Έμπλεξε για τα καλά 36χρονος - Βρέθηκε φορτωμένος με ιατρικά εργαλεία από κλινική που έκλεισε

Ανδρας ηλικίας 36 ετών συνελήφθη στη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.40 το βράδυ της Παρασκευής 11 Αυγούστου, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν σε περιοχή στο κέντρο της πόλης, άνδρα ηλικίας 36 ετών, να κινείται ύποπτα έχοντας στην κατοχή του ορισμένα μεταλλικά αντικείμενα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ύποπτο εντοπίστηκε στην κατοχή του αριθμός αντικειμένων, που φαίνεται να είναι ιατρικά εργαλεία και ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανόν να είχαν κλαπεί από παρακείμενο υποστατικό, που παλαιότερα λειτουργούσε ως κλινική και παραμένει κλειστό και ασφαλισμένο.

Ανακρινόμενος ο 36χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των αντικειμένων με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Την υπόθεση διερευνά ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE