Νέα πυρά Τατάρ σε Χριστοδουλίδη: «Κακόβουλη η πρόταση του για κοινή συνάντηση με Γιέτζια»

Νέα πυρά Τατάρ σε Χριστοδουλίδη: «Κακόβουλη η πρόταση του για κοινή συνάντηση με Γιέτζια»

Νέα πυρά κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με αφορμή την πρότασή του για κοινή συνάντηση με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γιέτζια, εκτόξευσε σήμερα (12/8) ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η πρόταση για κοινή συνάντησή τους με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γιέτζια «είναι κακόβουλη».

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το κάνει για να φαίνεται χαριτωμένος», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως, αρμόδια πηγή είχε δηλώσει χθες (11/8) στο ΚΥΠΕ ότι η απάντηση του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, σε πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για κοινή συνάντησή τους με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ, Μίσοσλαβ Γιέτζια, όταν αυτός θα επισκεφθεί την Κύπρο στις 27-29 Αυγούστου, ήταν αρνητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE