Ελένη Φουρέιρα: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου» – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Φουρέιρα: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου» – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η απόλυτη χαζομαμά! Πριν από έξι μήνες η τραγουδίστρια της ποπ έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι και η χαρά της δεν κρύβεται.

Ο καρπός του έρωτα της Ελένης Φουρέιρα με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην εκρηκτική τραγουδίστρια που δεν σταματάει να δείχνει την ευτυχία της.

Το Σάββατο, 12 Αυγούστου ο μικρός Μποτία κλείνει μισό χρόνο ζωής και η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μία νέα φωτογραφία του.

Ποζάρει με τον γιο της αγκαλιά, γράφοντας: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE