Γερμανική αμυντική βιομηχανία σκοπεύει να παραδώσει στην Ουκρανία προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Γερμανική αμυντική βιομηχανία σκοπεύει να παραδώσει στην Ουκρανία προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Ετοιμη να παραδώσει στην Ουκρανία μη επανδρωμένα αεροσκάφη Luna νέας γενιάς μέχρι το τέλος του έτους φαίνεται πως είναι η γερμανική αμυντική βιομηχανία Rheinmetall, σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Bild.

Η Ουκρανία επιδιώκει απεγνωσμένα να ενισχύσει το οπλοστάσιό της με drones, πυρομαχικά και άρματα μάχης, καθώς έχει εξαπολύσει αντεπίθεση για να εκδιώξει τους Ρώσους εισβολείς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το «πακέτο των drones» αποτελείται από έναν επίγειο σταθμό ελέγχου με αδιευκρίνιστο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, πλατφόρμα εκτόξευσης και στρατιωτικά φορτηγά. Η Bild υπογραμμίζει ότι θα χρησιμεύσουν ως σύστημα αναγνώρισης, δημιουργίας δικτύου LTE και ηλεκτρονικού πολέμου.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπογραμμίζει πως η Rheinmetall δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες της Bild am Sonntag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE