Μαίνεται η φωτιά στην Ελευσίνα - Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Μαίνεται η φωτιά στην Ελευσίνα - Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στο 29ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Η φωτιά ξεκίνησε από όχημα στον παράδρομο, ωστόσο στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Νεράκι του δήμου Νέας Περάμου.

 

Επί τόπου επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 24 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο, ενώ από αέρος έχουν κινητοποιηθεί δύο αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα.

Κλειστή παραμένει η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας μέχρι τον Κόμβο της Νέας Περάμου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, χωρίς όμως να απειλούνται άμεσα.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE