Συνεχίζεται ο καύσωνας - Θα μας κάψει το βράδυ, αλλά και το πρωί - Εκδόθηκε κίτρινη και πορτοκαλί προειδοποίηση - Πότε θα τεθούν σε ισχύ

Συνεχίζεται ο καύσωνας - Θα μας κάψει το βράδυ, αλλά και το πρωί - Εκδόθηκε κίτρινη και πορτοκαλί προειδοποίηση - Πότε θα τεθούν σε ισχύ

Συνεχίζεται απτόητος ο καύσωνας στην Κύπρο, με το Τμήμα Μετεωρολογίας να προχωρεί στην έκδοση όχι μίας, αλλά δύο προειδοποιήσεων, μίας κίτρινης και μίας πορτοκαλί για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασία, τόσο για το βράδυ της Κυριακής (13/8) όσο και τη Δευτέρα (14/8).

Σύμφωνα με την πρώτη προειδοποίηση (κίτρινη), η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 9 το βράδυ απόψε μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας (14/8), η ελάχιστη θερμοκρασία δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, καθώς και κάτω από τους 25 βαθμούς στα ορεινά.

Όσον αφορά τη δεύτερη προειδοποίηση (πορτοκαλί), αυτή θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί της Δευτέρας (14/8) μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η μέγιστη θερμοκρασία, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναμένεται να φθάσει γύρω στους 44 βαθμούς σε περιοχές του εσωτερικού και γύρω στους 35 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινα.

Δείτε τις προειδοποιήσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE