«Ράγισαν» κι οι πέτρες στην κηδεία της Φιορούλας - «Ούτε η εκκλησία αλλά ούτε και το κοιμητήριο μπόρεσαν να χωρέσουν τον πόνο μας»

«Ράγισαν» κι οι πέτρες στην κηδεία της Φιορούλας - «Ούτε η εκκλησία αλλά ούτε και το κοιμητήριο μπόρεσαν να χωρέσουν τον πόνο μας»

Σε κλίμα απέραντης θλίψης, συγγενείς και φίλοι της Φιορούλας (Φίονας) Ματθαίου Βλαδιμήρου, είπαν χθες (12/8) το αντίο στην 39χρονη που έφυγε ξαφνικά ενώ διανύουσε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σε ανάρτηση της κοινότητας της αδικοχαμένης Φιόνας, Νατά Πάφου, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφία από την κηδεία, αναφέρεται: «Ούτε η εκκλησία αλλά ούτε και το κοιμητήριο μπόρεσαν να χωρέσουν τον πόνο μας αγαπημένη μας Φιορούλα! Καλό ταξίδι στο φως γλυκέ μας άγγελε!»

Υπενθυμίζεται πως, η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών έχασε ξαφνικά τη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης, 9 Αυγούστου, ενώ η νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της δεν κατέδειξε τα αιτία και λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE