Με επίκεντρο την Λεμεσό ο σεισμός στην Κύπρο - Η επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Με επίκεντρο την Λεμεσό ο σεισμός στην Κύπρο - Η επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού, σύμφωνα με  ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Όπως αναφέρεται, ο σεισμός είχε επίκεντρο τον χερσαίο χώρο 10 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα. 

Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης:

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και τοπική ώρα 14:09 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο τον χερσαίο χώρο 10 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE