Με επίκεντρο την Λεμεσό ο σεισμός στην Κύπρο - Η επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Με επίκεντρο την Λεμεσό ο σεισμός στην Κύπρο - Η επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού, σύμφωνα με  ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Όπως αναφέρεται, ο σεισμός είχε επίκεντρο τον χερσαίο χώρο 10 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα. 

Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης:

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και τοπική ώρα 14:09 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο τον χερσαίο χώρο 10 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE