Με επίκεντρο την Λεμεσό ο σεισμός στην Κύπρο - Η επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Με επίκεντρο την Λεμεσό ο σεισμός στην Κύπρο - Η επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού, σύμφωνα με  ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Όπως αναφέρεται, ο σεισμός είχε επίκεντρο τον χερσαίο χώρο 10 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα. 

Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης:

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και τοπική ώρα 14:09 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο τον χερσαίο χώρο 10 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.