Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Οικία «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Τα αίτια διερευνώνται

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Οικία «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Τα αίτια διερευνώνται

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου ανταποκρίθηκε μετά από μήνυμα γύρω στις 12:59, σε πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας και του αποχωρητηρίου της οικίας και τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:40.

Την  ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ο ένοικος της οικίας απουσίαζε. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ο χώρος του αποχωρητηρίου, καθώς και η κουζίνα με το περιεχόμενό της, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, ζημιές υπέστη και η ξύλινη στέγη της οικίας. Από τον καπνό και τη θερμότητα, επηρεάστηκε το υπόλοιπο μέρος της οικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE