Ώρες αγωνίας για 14χρονο - Λείπει από την Παρασκευή από τον χώρο διαμονής του - Δείτε φωτογραφία

Ώρες αγωνίας για 14χρονο - Λείπει από την Παρασκευή από τον χώρο διαμονής του - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία 14χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Maziad Haloum, ημερομηνία γέννησης 01/10/2008, από Συρία, κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του από την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, 2023. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καφέ μαλλιά και καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE