Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε σε κοινότητα του Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε σε κοινότητα του Λαγκαδά

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (19/08) για φωτιά που ξέσπασε στον δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, η οποία, κατόπιν προσπαθειών των πυρισβεστικώ δυνάμεων, βρίσκεται σε ύφεση έως το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λαχανάς στον Λαγκαδά. Στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ελικόπτερα, ενώ συνέδραμαν και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες ΟΤΑ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE