Έκαναν πάρτι οι κλέφτες στο σπίτι της αγαπημένης Κύπριας ηθοποιού! Τρομοκρατημένη κάλεσε Αστυνομία

Έκαναν πάρτι οι κλέφτες στο σπίτι της αγαπημένης Κύπριας ηθοποιού! Τρομοκρατημένη κάλεσε Αστυνομία

Μπορεί η ίδια να ζούσε στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των θερινών της διακοπών, ωστόσο κάποιοι άλλοι επαγρυπνούσαν, για να κάνουν τη μπάζα τους.

Η δημοφιλής ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου αποκάλυψε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της στον Love Fm, ότι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος, περιέγραψε την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της από τις διακοπές και διαπίστωσε ότι η πόρτα του διαμερίσματος της είχε παραβιαστεί.

Βγαίνοντας από το ασανσέρ, η Χριστιάνα έπαθε σοκ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.« Μου είχαν καταστρέψει όλη την πόρτα. Αμέσως παίρνω αστυνομία και λίγο αργότερα έναν κλειδαρά».

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του livenews, η Αρτεμίου φοβόταν να μπει στο σπίτι της, αφού νόμιζε ότι οι διαρρήκτες μπορούσε να ήταν ακόμη εντός του διαμερίσματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE