Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από την μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από την μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Για τέταρτη ημέρα μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με τους κατοίκους χθες να περνούν μία ακόμη εφιαλτική νύχτα καθώς χρειάστηκε να εκκενωθεί το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η εκκένωση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε και πλέον ως πλωτό νοσοκομείο λειτουργεί ένα φέρυ μποτ στο λιμάνι της πόλης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open δημοσίευσε μια εικόνα από τη μεταφορά βρεφών, η οποία συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά 14 ατόμων με πλωτό από τη θαλάσσια περιοχή Μάκρη προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE