Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από την μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από την μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Για τέταρτη ημέρα μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με τους κατοίκους χθες να περνούν μία ακόμη εφιαλτική νύχτα καθώς χρειάστηκε να εκκενωθεί το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η εκκένωση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε και πλέον ως πλωτό νοσοκομείο λειτουργεί ένα φέρυ μποτ στο λιμάνι της πόλης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open δημοσίευσε μια εικόνα από τη μεταφορά βρεφών, η οποία συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά 14 ατόμων με πλωτό από τη θαλάσσια περιοχή Μάκρη προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE