ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για 8 μέρες 23χρονος για μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Κύπρο

Στο κελί για 8 μέρες 23χρονος για μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Κύπρο

Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημέρων εκδόθηκε χθες για άνδρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με την άφιξη στις ακτές της Κύπρου (νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο) βάρκας στην οποία επέβαιναν 27 συνολικά μετανάστες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 23χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε δικαστικό διάταγμα κράτησης, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης που αφορά υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν στην Δημοκρατία.

Η βάρκα μήκους επτά περίπου μέτρων, ανακόπηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου από άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, σε απόσταση επτά ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Κύπρου και διαπιστώθηκε ότι σε αυτήν επέβαιναν 27 άνθρωποι, 23 άνδρες, 2 γυναίκες και δύο παιδιά.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν ο πλοηγός της βάρκας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top