ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποδέχθηκε Μενέντεζ και Χριστοδουλίδη στην οικία του ο Νίκος Αναστασιάδης - Τους παρέθεσε επίσημο δείπνο

Υποδέχθηκε Μενέντεζ και Χριστοδουλίδη στην οικία του ο Νίκος Αναστασιάδης - Τους παρέθεσε επίσημο δείπνο

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, στην οικία του στη Λεμεσό, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (24/8), ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Μενέντεζ, που βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς, έφτασε στην οικία Αναστασιάδη, μαζί με τη σύζυγό του, στις 20:50, ενώ ακολούθησαν η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης και ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος με τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έφθασε στην οικία Αναστασιάδη στις 21:10, ενώ στο δείπνο παρευρίσκονται ηγετικά στελέχη της ομογένειας.

Σημειώνεται ότι, δεν έγιναν οποιεσδήποτε δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top