Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Αναρίτα

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Αναρίτα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Αναρίτα της επαρχίας Πάφου, η οποία έκαψε έκταση τεσσάρων δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση και αποκαλάμες, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τις 16:47 σε περιοχή της κοινότητας Αναρίτα της επαρχίας Πάφου. Όπως αναφέρεται, η πυρκαγιά, η οποία προκλήθηκε από τρεις διαφορετικές εστίες, «τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο» στις 17:30 αφού έκαψε έκταση τεσσάρων δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση και αποκαλάμες.

Στην πυρκαγιά επιχείρησαν δυνάμεις του Τμήματος Δασών αποτελούμενες από 15 άτομα και τρία πυροσβεστικά οχήματα αναφέρεται, ενώ, τις επιχειρήσεις του Τμήματος Δασών βοήθησαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία με εφτά άτομα και τρία πυροσβεστικά οχήματα και η Υπηρεσία Θήρας με δύο άτομα και ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, αναφέρεται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενώπιον στρατοδικείου 2 πρόσωπα για τις υποθέσεις με θύματα την Νάταλυ Νεοφύτου και τον Ξάνθο Κυριάκου

Στους 246 οι καταγεγραμμένοι μετανάστες στο συγκρότημα στη Χλώρακα – Περιθώριο 15 ημερών για εκκένωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.