LIKE ONLINE

Επικό λάθος νονάς στη βάφτιση στην Ελλάδα: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα – Δείτε βίντεο

Επικό λάθος νονάς στη βάφτιση στην Ελλάδα: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα – Δείτε βίντεο

Με «διπλωματικό επεισόδιο» απειλήθηκε η βάφτιση ενός κοριτσιού, λόγω ενός λάθους της νονάς στο πλέον σημαντικό και φλέγον ζήτημα: αυτό του ονόματος, με αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού να φλερτάρει με το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νονά μπερδεύτηκε και στο «όνομα αυτής» απάντησε «Χριστίνα», που ήταν το δικό της όνομα.

«Χριστίνα» είπε κι ο παπάς, με τη μητέρα να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και να τελεί σε εμφανές σοκ. Ωστόσο κατάφερε να ψελλίσει: «Εδώ της μπέμπας;». Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στον λεπτό χειρισμό του ιερέα που έσπευσε σε διευκρινίσεις, εξηγώντας ότι ζήτησε από τη νονά το όνομα της μπέμπας.

«Αααααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα...», είπε, με τη μάνα να βάζει τα γέλια, χωρίς να έχει συνέλθει από το σοκ.

«Πώς θα το πούμε;» επανήλθε ο παπάς, που ήθελε να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, προβλήματα ή και μαλλιοτραβήγματα.

«Παρασκευής» απάντησε η νονά με τον ιερέα και πάλι να διορθώνει, θέλοντας προφανώς να διασώσει και την τιμή μιας κουμπαριάς που παραλίγο να τελειώσει άδοξα αμέσως μόλις ξεκίνησε: «Και το όνομα αυτής… Παρασκευή!», με τη μητέρα επιτέλους να ηρεμεί και να ξεσπά σε γέλια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top