«Κεραυνο-βόλος» έρωτας: Εντυπωσιακές εικόνες από νεόνυμφους που... φιλιούνται με φόντο τις αστραπές - Βίντεο

«Κεραυνο-βόλος» έρωτας: Εντυπωσιακές εικόνες από νεόνυμφους που... φιλιούνται με φόντο τις αστραπές - Βίντεο

Ένα εντυπωσιακό απρόοπτο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στη Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια γάμου ενός ζευγαριού Βρετανών.

Το νεόνυμφο ζευγάρι είχε στηθεί με φόντο το γαλάζιο, εν μέσω καταιγίδας που βρισκόταν σε εξέλιξη στο νησί, με τον εικονολήπτη να τραβά ένα μοναδικό πλάνο.

Οι δύο νέοι φιλιούνται, με την νύφη να υψώνει την ανθοδέσμη και τότε κάτι αναπάντεχο συνέβη: Ο ουρανός φωτίζεται και ένας εντυπωσιακός κεραυνός πέφτει πίσω τους στη θάλασσα. Η εξέλιξη αυτή καθόλου δεν τρόμαξε το ζευγάρι των νεόνυμφων που βρήκε το πλάνο υπέροχο ενώ ο εικονολήπτης Χάρης Πομώνης ανάρτησε στο Instagram το απόσπασμα, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Δείτε το βίντεο εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Χάρης Πομώνης (@harispomonis)

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.