ΔΗΣΥ: Καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε τέμενος στη Λεμεσό

ΔΗΣΥ: Καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε τέμενος στη Λεμεσό

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση στο τέμενος İbrahimağa Köprülü στη Λεμεσό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Τέτοιες επιθέσεις και πράξεις βίας από όπου κι αν αυτές προέρχονται, είναι ξένες προς την κουλτούρα και τον πολιτισμό του λαού μας.

Συνεπώς οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του περιστατικού, μόνο επιζήμια μπορεί να αποβεί.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός καλούμε τις Αρχές να προβούν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες προς διερεύνηση και εξιχνίαση της εγκληματικής πράξης, να εντοπίσουν και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.