Με ρόπαλα στους δρόμους αλλοδαποί στη Χλώρακα: Στο σημείο ο Αρχηγός Αστυνομίας - Ξεκίνησαν συλλήψεις - Βίντεο

Με ρόπαλα στους δρόμους αλλοδαποί στη Χλώρακα: Στο σημείο ο Αρχηγός Αστυνομίας - Ξεκίνησαν συλλήψεις  - Βίντεο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Χλώρακα το βράδυ της Κυριακής (27/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες, "ξέφυγε" η διαμαρτυρία εκατοντάδων κατοίκων που βγήκαν στους δρόμους για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, ζητώντας ασφάλεια.

Mετά τα σοβαρά επεισόδια με ρόπαλα μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών, έγινε ανάκληση προσωπικού της Αστυνομίας ενώ ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις.

Στο σημείο,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Πάφο ο Αρχηγός της Αστυνομίας όπως και ο Διοικητής της ΜΜΑΔ.

Ενήμερος συνεχώς για τις εξελίξεις είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ένταση σημειώθηκε το απόγευμα, μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών, οι οποίοι αντάλλαξαν πέτρες. Παρότι στη συνέχεια τα "πνεύματα" φαίνεται να ηρέμισαν, εντούτοις μια ομάδα αλλοδαπών φαίνεται "φούντωσε" ξανά την ένταση, το βράδυ, προκαλώντας ζημίες σε οχήματα και υποστατικά με την χρήση ροπάλων και αιχμηρών αντικειμένων.

Από την άλλη πλευρά ομάδα Ελληνοκυπρίων της περιοχής, φαίνεται να έδρασε εξίσου με παρόμοιο τρόπο, κάνοντας επίθεση σε υποστατικά που διαμένουν αλλοδαποί.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις από την Αστυνομία

 Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE