Με ρόπαλα στους δρόμους αλλοδαποί στη Χλώρακα: Στο σημείο ο Αρχηγός Αστυνομίας - Ξεκίνησαν συλλήψεις - Βίντεο

Με ρόπαλα στους δρόμους αλλοδαποί στη Χλώρακα: Στο σημείο ο Αρχηγός Αστυνομίας - Ξεκίνησαν συλλήψεις  - Βίντεο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Χλώρακα το βράδυ της Κυριακής (27/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες, "ξέφυγε" η διαμαρτυρία εκατοντάδων κατοίκων που βγήκαν στους δρόμους για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, ζητώντας ασφάλεια.

Mετά τα σοβαρά επεισόδια με ρόπαλα μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών, έγινε ανάκληση προσωπικού της Αστυνομίας ενώ ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις.

Στο σημείο,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Πάφο ο Αρχηγός της Αστυνομίας όπως και ο Διοικητής της ΜΜΑΔ.

Ενήμερος συνεχώς για τις εξελίξεις είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ένταση σημειώθηκε το απόγευμα, μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών, οι οποίοι αντάλλαξαν πέτρες. Παρότι στη συνέχεια τα "πνεύματα" φαίνεται να ηρέμισαν, εντούτοις μια ομάδα αλλοδαπών φαίνεται "φούντωσε" ξανά την ένταση, το βράδυ, προκαλώντας ζημίες σε οχήματα και υποστατικά με την χρήση ροπάλων και αιχμηρών αντικειμένων.

Από την άλλη πλευρά ομάδα Ελληνοκυπρίων της περιοχής, φαίνεται να έδρασε εξίσου με παρόμοιο τρόπο, κάνοντας επίθεση σε υποστατικά που διαμένουν αλλοδαποί.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις από την Αστυνομία

 Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE