Επεισόδια στη Χλώρακα: Η έκκληση του Κοινοτάρχη - «Θερμή παράκληση όπως παραμείνουμε ψύχραιμοι»

Επεισόδια στη Χλώρακα: Η έκκληση του Κοινοτάρχη - «Θερμή παράκληση όπως παραμείνουμε ψύχραιμοι»

Έκκληση μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής (27/8) απευθύνει ο Κοινοτάρχης Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης.

«Απευθύνομαι σε όλο το κόσμο που νοιώθει αγανάκτηση και παρακαλώ όπως εκλείψουν οποιεσδήποτε εντάσεις διότι δυσχεραίνουν την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουμε. Μην απαντήθεί οποιαδήποτε διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί απο πλευράς Σύριων διότι αυτή αν τελικά γινει θα είναι ειρηνική και θα φρουρείτε καλά από την Αστυνομία. Θερμή παράκληση όπως παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συγκέντρωση στη Χλώρακα για να μην διαιωνίζονται αλλες αντιπαραθέσεις και να γίνονται επεισόδια», σημείωσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE