Χάρης Γεωργιάδης: «Είναι προσωπική μου απόφαση να κλείσω τον κύκλο μου στην πολιτική» - Μίλησε για τις σχέσεις του με τον Αβέρωφ

Χάρης Γεωργιάδης: «Είναι προσωπική μου απόφαση να κλείσω τον κύκλο μου στην πολιτική» - Μίλησε για τις σχέσεις του με τον Αβέρωφ

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την αντιπαράθεση του με άλλα στελέχη του ΔΗΣΥ στο θέμα της οικονομίας, για την σχέση του με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, αλλά και για την αποχώρηση του από την πολιτική.

Ο ίδιος ανέφερε αρχικά πως δεν υπάρχει κάποια διαφωνία με την ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε κάποιο μεγάλο ζήτημα, τονίζοντας παράλληλα ότι προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της. «Δεν έχω κάποιο παράπονο ότι έγινε το σφάλμα. Πρέπει να τους δώσουμε τον χρόνο και ειλικρινή στήριξη», είπε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση για το αν οι σχέσεις του με τον Αβέρωφ Νοεφύτου έχουν διαταραχθεί, απάντησε ότι είναι όπως ήταν και πριν, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει εσωκομματικές δυσκολίες.

Τέλος είπε ότι δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει κάποια πυραμίδα στο κόμμα, καθώς επικεντρώνεται στον ρόλο του ως βουλευτής. Ανέφερε επίσης ότι σιγά σιγά, κλείνει τον κύκλο του στην πολιτική, γιατί προτιμά κάποιος να κλείνει τον κύκλο του νωρίς παρά αργά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «δεν με πείραξε που δεν είμαι αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αν με ενοχλούσε θα διεκδικούσα την θέση και θεωρώ ότι θα την κέρδιζα κιόλας αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Στην πολιτική είτε προχωράς είτε δίνεις χώρο σε άλλους νεότερους να αναλάβουν την ευθύνη. Είναι προσωπική μου απόφαση να κλείσω τον κύκλο μου στην πολιτική» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE