ΔΙΕΘΝΗ

«Ξέρετε αυτό το αγόρι;»: Η μυστηριώδης υπόθεση του παιδιού που βρέθηκε νεκρό στη Γερμανία το 2022 – Η Ιντερπόλ ζητά βοήθεια

«Ξέρετε αυτό το αγόρι;»: Η μυστηριώδης υπόθεση του παιδιού που βρέθηκε νεκρό στη Γερμανία το 2022 – Η Ιντερπόλ ζητά βοήθεια

Η γερμανική αστυνομία και η Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, γνωστή ως Ιντερπόλ, απηύθυναν έκκληση για βοήθεια για την αναγνώριση ενός αγοριού που βρέθηκε νεκρό στον ποταμό Δούναβη πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Σε ανακοίνωσή της, η Ιντερπόλ ανέφερε ότι ζητά τη βοήθεια του κοινού «για να προσδιορίσει τις ύποπτες συνθήκες γύρω από τον θάνατό του».

Το πτώμα του παιδιού ανακαλύφθηκε στις 19 Μαΐου 2022, κοντά στο Grossmehring στο κρατίδιο της Βαυαρίας στη νοτιοανατολική Γερμανία.

Η Ιντερπόλ εξέδωσε «Black Notice» για να ειδοποιήσει την αστυνομία στις 195 χώρες μέλη του οργανισμού. Οι ειδοποιήσεις αποτελούν έναν τρόπο για να συλλεχθούν πληροφορίες σχετικά με άγνωστα πτώματα, σημειώνει η Deutsche Welle.

Τα αποτελέσματα της έρευνας υποδηλώνουν ότι πιθανότατα το παιδί περνούσε χρόνο εκτός Γερμανίας, ανέφερε η Ιντερπόλ.

Ο Γιούργκεν Στοκ, ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, κάλεσε την παγκόσμια κοινότητα των διωκτικών αρχών να διασταυρώσουν τις βάσεις δεδομένων και να συμβουλευτούν ανοικτές ή ανεξιχνίαστες υποθέσεις. «Κάποιος, κάπου, γνωρίζει κάτι για αυτό το αγόρι, γεγονός που καθιστά εξίσου σημαντικό να δημοσιοποιηθούν ορισμένες λεπτομέρειες», δήλωσε.

 

«Είτε ήταν θύμα εμπορίας, απαγωγής ή βίας, είμαστε αποφασισμένοι να κινητοποιήσουμε όλες τις αστυνομικές δυνατότητες της INTERPOL για τον εντοπισμό του και να βοηθήσουμε τους ερευνητές να ρίξουν φως στο θάνατό του», πρόσθεσε.

Το αγόρι, που πιστεύεται ότι ήταν ηλικίας πέντε με έξι ετών, βρέθηκε στο ποτάμι και η οργάνωση δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων εικόνων αναπαράστασης προσώπου και σωματικών χαρακτηριστικών, στο πλαίσιο της δημόσιας έκκλησης για την αναγνώρισή του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι είχε ύψος περίπου 110 εκατοστά, είχε καστανά μαλλιά και ζύγιζε 15 κιλά.

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό βρισκόταν το πτώμα στο νερό όταν ανακαλύφθηκε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top