Τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα: Περιπολικό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο

Τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα: Περιπολικό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης στην παλαιά παραλιακή, στο Μοσχάτο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα περιπολικό παρέσυρε πεζό έναν 65χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην παλαιά παραλιακή οδό, στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο ύψος του Μοσχάτου, στη διασταύρωση με την Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Ο πεζός προσπάθησε να διασχίσει την Εθνάρχου Μακαρίου και ο οδηγός του διερχόμενου περιπολικού δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE