ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον θάνατο πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης στις ΗΠΑ – Η νεκροψία έδειξε ναρκωτικά, για δολοφονία μιλά η οικογένεια

Θρίλερ με τον θάνατο πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης στις ΗΠΑ – Η νεκροψία έδειξε ναρκωτικά, για δολοφονία μιλά η οικογένεια

O ξαφνικός θάνατος της Τζέιμι Κέιλ, πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης των ΗΠΑ, σχετίζεται με ναρκωτικά, σύμφωνα με αξιωματούχους που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε να νεκρή στο σπίτι της, στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, όπου έμενε με τον φίλο της στο Σεντ Τζονμ, τον Φεβρουάριο. Την Παρασκευή, το αστυνομικό τμήμα των Παρθένων Νήσων δήλωσε ότι η αιτία θανάτου του Κέιλ ήταν «υπερβολική δόση από φαιντανύλη», σύμφωνα με την νεκροψία.

Στις 21 Φεβρουαρίου, η αστυνομία είπε ότι ο φίλος της πρωταθλήτριας, επέστρεψε από ένα μπαρ στις 12:08 π.μ. τοπική ώρα και βρήκε την κοπέλα του ξαπλωμένη στο πάτωμα του σπιτιού τους. Με τη βοήθεια ενός φίλου, ο φίλος της Cail κατάφερε να την επιβιβάσει σε ένα όχημα και να τη μεταφέρει σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ένα συνθετικό ναρκωτικό, η φαιντανύλη είναι εξαιρετικά ισχυρή και μπορεί να αποβεί θανατηφόρα ακόμη και σε μικρή ποσότητα. Είναι 100 φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη και 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.

Ωστόσο, η οικογένεια της Κέιλ αμφισβητεί τη διαπίστωση ότι ο θάνατός της ήταν «τυχαίος». «Γνωρίζουμε ότι ο Τζέιμι δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Σίγουρα υπάρχει κάτι άλλο», είπε στο Insider η ξαδέρφη της Jessica DeVries, που ορίστηκε ως εκπρόσωπος της οικογένειας, όπως μεταδίδει η New York Post. «Ήταν μια διεθνής κολυμβήτρια που της αξίζει η τιμή γιατί ήταν καταπληκτική και αφιέρωσε τη ζωή της σε αυτό».

 

Η οικογένεια έδωσε στο φως φωτογραφίες της νεκρής Cail που δείχνουν το αριστερό της μάτι μελανιασμένο και ένα σημάδι στη μύτη της. «Το πρόσωπό της είναι χτυπημένο. Της έκανε αυτό η φαιντανύλη;» είπε η DeVries στο Insider. «Το πρόσωπο της Τζέιμι ήταν χτυπημένο, το πάνω μέρος του κρανίου και η μύτη της».

H οικογένεια «αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία γιατί χρειάζεται όλοι να καταλάβουν ότι η Τζέιμι δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών – ότι στην πραγματικότητα την είχαν χτυπήσει». Η DeVries έκανε λόγο για «κτηνωδία», επιμένοντας ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το σώμα της Cail τον Μάρτιο μετά την αυτοψία δείχνουν ότι «κάποιος έκανε κακό στην Jamie».

Η αστυνομία των Παρθένων Νήσων και το γραφείο του ιατροδικαστή δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχόλια του Insider.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top